Page Title Here

Below is a list of all the blog posts you are posting that your
visitors might be interested in...

Den härliga Nethouse-atmosfären

Postat av Nethouse on 24. oktober 2022

Nethouse växer och vill att fler ska ansluta sig till deras kreativa och kompetenta miljö. Läs hur fyra stycken Nethousare beskriver den unika kulturen i företaget.

 

– Vi är ingen fabrik, vi är en leverantör av människor. Vår ledning ser alltid människan bakom resurserna, säger Camilla Karlsson, projektledare på Nethouse.

Camilla upplever att arbetskulturen är väldigt vänlig, vilket hon trivs mycket bra med. Snart har hon arbetat på Nethouse i fem år.

– Och det kommer att bli många fler! Jag började arbeta hos Nethouse för att jag hade vänner som jobbade här och lockade hit mig. Jag har aldrig ångrat mig och nu har jag fått ännu fler vänner, säger hon.

Nethouse har nu plats för ännu fler personer i teamet – speciellt om du har AI-expertis eller är IT-arkitekt eller säljare. Företaget har funnits sedan 1998 och är specialiserat på att tillhandahålla affärskritiska IT-lösningar – lösningar som alltid ska fungera. En sådan uppgift kräver medarbetare som inte bara behärskar teknik till fingerspetsarna, utan också är kundorienterade, lyssnar och aktivt löser problem.

 

Se alla våra lediga tjänster.

 

HubSpot Video

 

Camilla berättar att hon har som mest roligt på jobbet när hon kan uttrycka sig kreativt för att leverera extra bra lösningar till kunderna.

– Det bästa är när vi kan göra kundens liv lite bättre genom att ge dem något de kanske inte hade förväntat sig, men som vi ser kommer att förenkla deras vardag, säger hon.

 

Kompetenta och generösa kollegor

Systemutvecklaren Anton Olsson ansluter sig till Camillas glädje i att erbjuda kunderna kreativa skräddarsydda lösningar.

– Det är som mest spännande när vi träffar en kund för första gången och de beskriver problemet som vi ska hjälpa dem att lösa. Sedan kan det också finnas ett oidentifierat behov som kunden inte känner till, som vi tillsammans kan identifiera. Då kan vi bygga något fint som löser det problemet också, säger Anton.

När man arbetar på fältet där automation, människor och kritisk säkerhet möts är engagemang viktigt. Inte bara för kunden, utan även för varandra på arbetsplatsen. Vetenskaplig kompetens, kreativitet och en generös kultur är nyckelfaktorer för Antons trivsel i arbetet.

– Jag hittar alltid en kollega som kan bidra med goda insikter och användbara perspektiv, oavsett vad jag har för problem. Eller en kollega som är villig att ge sig in i problemet och lösa det tillsammans med mig. Det är det fina med att jobba här, säger han.

 

Vill du bli kontaktad av oss om ditt drömjobb dyker upp? Berätta lite om dig själv här!

 

Utvecklingsmöjligheter i stadskärnan

Projektledaren Thomas Lambrinos tycker att möjligheten att utvecklas professionellt och personligt är en stor fördel med Nethouse-kulturen.

 – Jag känner mig alltid välkommen, har alla möjligheter att utveckla mig och få jobba med riktigt duktiga människor, sammanfattar han.

Nethouse har cirka 140 anställda fördelade på kontor i Örebro, Linköping, Borlänge, Karlstad och Karlskoga. Den stora banken av specialistkompetens gör att Nethousare har möjligheten att arbeta med en mängd spännande kunder, som till exempel Green Cargo, Nobeli, Spelinspektionen och Svealandstrafiken.

– Det är en fördel att företaget är relativt litet och består av täta yrkesmiljöer. Det är även en enorm styrka att alltid vara så nära den kompetensbank vi har, för det gör oss snabba och smidiga. Vi har specialistkompetens som är svår att matcha även för större företag, säger Kalle Mörk, IT-chef.

 

Vill du bli en av oss? Se alla våra lediga tjänster här.